En bild från dagens musiklektion


Hade tråkigt på musiklektionen, så gick fram och tog kort. Helt vanligt, ja .. Det fula är att ALLA är koncentrerade, hahaha sjukt!

NELLY DRESS

Åh, vill ha denna klänning. Ser riktigt fin ut, men den kanske är för fööör kort?

Back from school

'
Ja, kul har man i alla fall. Saknar Hanin .. Hoppas hon ringer mig sen! Prata aldrig om gud med folk som inte är troende, svåraste som finns!

Lady when you're ready now

Skola snart, börjar faktiskt må illa .. Hatar att man ska må dåligt när man har viktiga lektioner idag, gött Ana! Ni får ha det så bra för nu drar jag mig!

Vet inte om jag visat den här bilden? Tänk ändå hur cool man ser ut på bilden! Den är från förra året, jag var brun jämfört med nu! Måste ha gått upp i vikt också för jag får inte plats i dom shortsen, bra där! Dags att börja träna inför beachen, mitt feta arsle måste få röra på fettet någon gång.

Aaron Johnson

HIKEHFDKEHFLHEIFJLE SÅ SNYGG!

It's not my time


Now do the pretty girl, rock


DAGENS


MONKI WANTIES


Going bananas

Underbart nagellack för dom som HAR naglar, inte som jag .. Going Bananas heter färgen, najs!

New dress

Var i Göteborg igår, blev lite goa inköp bl.a denna söta klänning från H&M! För att vara exakt så har jag aldrig haft en blommig klänning, har alltid gillat enfärgade plagg men nu blev det en söt blommig klänning, känner mig stolt!


I'm walking on sunshine

Haha, hatar den här tröjan, likar en igelkott .. Ringde Hanin men antagligen är hon på torget med sin syster och mamma, men jag förstår inte varför hon inte svarar på sin mobil? Får väl sitta här ensam ett tag! Har i alla fall fixat mig så Hanin slipper vänta. Vi hörs senare! 

Att vakna upp på fel sida ..

Att vakna upp på fel sida när det är fint väder ute är ju grymt bra, eller hur? (Känner ni ironin) Det har i alla fall hänt mig nu, kommer förmodligen sitta hemma ett tag och får se om jag orkar fixa mig och dra till Hanin men vi får se senare!


JUSTIN BIEBER - HEARTLESS & CRY ME A RIVER

Saknar denna människa, så söt och gullig!

Skjorta, kavaj och röda byxor


GIVE ME EVERYTHING TONIGHT


But I still haven't found, what I'm looking for


Your world is my world


DAGENS

Vackert väder idag igen, man blir ju hur glad som helst! Fick dra med kameran ut också, fotade lite och så. Har varit med Emma hela dagen och väntar nu på att att Hanin ska komma hem, ska sova över!

CAN'T LIVE WITHOUT YOU

I just sit here
Waiting for you to call
And then I wonder
If your even calling at all
So many thoughts in my mind
Wishing you could be here all the time
Cause I’m lost without you
And I can’t just doubt you
And it’s everything about you
I just can’t live without you

Never say never

Åh vad underbart väder det var idag, eller vad säger ni Stenungsundbor? Gick ut runt fem och kände varm vind och allt, hoppas det blir sådant väder nu framöver! Sitter med matteboken uppe och Justin Bieber på högsta nivå!


EAR CUFF A LÁ ANA

Nu snackar vi riktigt grymma grejer här! Fixade en riktigt snygg ear cuff, billigt och bra för miljön. Gör så här; Ta ett häfte, matte häfte eller svenska häfte, spelar ingen roll! Bara den har metall skit, ja ni förstår sådana runda ringar så att häftet sitter ihop. Riv det i två delar, sätt fast det runt örat och du har gjort en otroligt snygg ear cuff. Fattar inte att jag ens gjorde ett inlägg om skrivboks ear cuff ..

Right next to you

Angelo kom hem från Italien nyss, och ja .. Jag är både vit och lika hårig som Angelo!? Alltså .. Taskigt!

THAT JUST AIN'T RIGHT

En sak jag inte förstår är det här med att klanka ner på folk? Vi alla människor syndar, visst gör vi saker som vi själva inte vill som t.ex att vara taskiga men att hålla på konstant? Vart går gränsen för er människor? Mår ni verkligen bra av att trycka ner folk hela tiden?

 

Jag själv som får idiotiska kommentarer som; Din idiot, kossa, dum i huvudet är duär verkligen ingenting som jag ska höra, eller någon annan ska höra? Vad tog respekten vägen? Jag tar egentligen inte åt mig men efter att fått sådana kommentarer i flera år så börjar det bli lite irriterande!

Jag tar upp det här för att jag är en tonårstjej, jag är i puberteten och jag blir lätt sårad just nu! Får jag bara en kommentar som “idiot” så blir jag sårad men jag visar det inte, för jag vill inte visa mig underlägsen på grund av ett sådant ord.

 

Men för er haters där ute, fuck er och fuck erat patetiska liv som är helt meningslöst så länge ni klankar ner på folk och leker tuffa, men det som får mig att må bra av era idiotiska beteende är att jag vet att ni kommer ångra er när ni blir äldre, när ni mognat. Ni kommer tänka “nej gud, varför var jag så dum, varför sa jag sådana saker” för till sist får ni ett rykte.


FUCK FOREVER21

JDOLJOPFJEJFOPJEWPDOJFPOJEDPWJF VILLE JU HA DOM HÄR! KDHWPHFPEFOE!

RSS 2.0