DAGENS

Jahopp, nu har skolan börjat igen och jag är tvungen att vakna så jävla tidigt på grund av mitt hår .. Kan det inte bara vara platt för en gångs skull? Skitsamma, idag har jag på mig leggins, ett vanligt linne under och en jätte fin kofta som jag köpte igår på H&M! Visar det senare idag, snart ska jag knyta skorna och cykla ner till skolan.
Btw så ska jag ha på mig en sjal, det är typ fuktigt ute så jag vill ju inte förstöra mitt hår! Tog fan en timma att platta det, men det är fortfarande inte platt, fuck my life. Okej, hejdå! Kram!

Ber om ursäkt!

Förlåt, lade lösenord på bloggen bara för att jag inte orkade med den. Sen så blev jag rastlös och tog bort den! Hey guys, jag håller på med en novell, hade tänkt lägga ut allting någon dag då den är klar. Handlar självklart om 1D men lovar er att den är riktigt bra. Kommer inte lägga ut allting på samma gång, utan en för varje dag! Hoppas ni kommer tycka om den.
Snart blir det Uddevalla med min bror, ville först till Göteborg men .. Ah, nu blir det shopping i alla fall. Skolan börjar imorgon, WOHO!

ONE DIRECTION - WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL

Ska fan ha den som ringsignal .. Haha, dom är så fina dom här killarna .. DÖDA MIG!

Fredag 19e augusti

Nemen tjenare! Statistiken går upp och ner, ska jag ta det som att det går bra eller dåligt? Haha, jag har så tråkigt liv, det är så sorgligt. Satt till klockan fyra på natten och kollade på Vänner, önska att jag var med dom alltså, bästa serien! Ska nog inte göra någonting idag faktiskt på grund av vädret, regnar som fan. Vi kommer absolut höras senare! Kram!

Gina Tricot

Bara ett par vanliga leggins! Behövs verkligen för dom långa dagarna i skolan då man inte orkar gå i jeans, great!

Tisdag 16 augusti 2011

Har tagit en liten paus från bloggen! Varför? Jo, jag har ingenting att skriva eftersom mitt liv inte är så kul som Kenzas eller Kissies eller Missies eller Tissies .. I alla fall, hade tänkt komma tillbaka snart, kanske imorgon eller på torsdag. Ni är världsbäst, ta hand om varandra! Bamse kramar från Ana-Maria! ♥

MY MAKEUP

Vi börjar med min sminkväska! Fick den utav Ivana i födelsedagspresent och i fanns även smink. Riktigt bra present! Den kommer från Björn Borg och jag älskar den
Bilderna ger inte färgen någon rättvisa, första läppstiftet är rött och det andra är mörk rosa. Det första fick jag utav en vän, märket är Loreen (aldrig hört talas om) och det andra är från Maxfactor #610, Angel Rose
Maxfactor #510, English Rose och Bebe young care
'
Maybelline #109, Rosy Dream och Visions från Oriflame
Isadora #114, Dolce Vita och Isadora #32 Wild Strawberry
Blush från Royal #06, Pink Blush, ögonskugga från Loreen och solpuder/blush från Oriflame
Puder borste och ögonfrans/ögonbryns borste
Eyeliner från Royal, läppglans från Royal #01, Blossom Kisses och #02, Pearly Lips och ögonbrynspenna från Essence
The falsies volum' express mascara - Maybelline, 2FX mascara - Orflame, Fabulous lash mascara - Miss Sporty och Virtuôse black carat - Lancôme

15e augusti 2011

Tjena! Hatar det ordet förövrigt men skit samma. Hur mår ni då? Jag har inte bloggat på en dag så jag har förberett med massa inlägg! Ni kommenterar märker jag, love it, fortsätt med det! Har inte gjort så mycket idag, läst Elsas Mode, kollat på Vänner och ätit.
Vi hörs snart, kram!

Hope you still like me, fuck you pay me


GÅRDAGENS

Skönt att komma till Göteborg med dom här kläderna då det SPÖregnade .. Herregud ..

14e augusti 2011


Hallå! Hej! Tjena! Vad händer? Jag vaknade precis , idag ska vi bara chilla och ta det lugnt. Jag vet inte när vi ska hem men jag skulle kunna stanna här en vecka till. Hade tänkt sitta och läsa min bok nu, den är ju för fan bra!

Elsas mode

Hade tänkt spendera mina pengar på en snygg tröja som jag såg på Gina Tricot, men när vi gick in till bokhandeln så såg jag Elsas värld stå mitt framför mig. Kollade lite i den och såg att det var den andra boken. Så jag letade efter Elsas mode och hittade den! Är så inne i den, riktigt bra! Köp den!

GET OFF MY SISTEEEEEEEEEEER

HAHAHAHAHAHA! SÅ JÄVLA BRA!

Bakom mina solglasögon

Var tvungen att prova dom, pilotglasögon är ju så snygga!


GÅRDAGENS

//Jacket - Bubbleroom//T-shirt - H&M//Shorts - Gina Tricot//

Detta hade jag på mig igår när vi åkte till Jönköping! Nu ska vi iväg till stan för lite fika och kanske lite shopping, ses!

Don't hate me cause' I'm beautiful


Mitt paket har kommit

Har fått mitt paket från Bubbleroom nu! Beställde ju denna jacka och jag lovar er, den är sååå snygg i verkligheten! Man märker inte det på bilderna .. Ut i krig imorgon då!

Fuck . My . Life .

JDPLFLJEOFHOPE SKOLAN BÖRJAR SNART, PANIK!!!!
Har fan glömt bort att det är skola om 10 dagar!? 10 JÄVLA DAGAR!!! Som jag har längtat, eller ja lite eftersom jag ska börja på en ny skola, men ååååååh vill ha sommarlov i en månad till i alla fall .. Fuck. My. Life.

12e augusti 2011

Finaste! Nu blir det att fixa sig lite, dvs; Torka håret, platta håret, sminka mig, klä på mig and then I'm ready to go! Klockan kvart i tre går bussen till Jönköping, woho! Skulle egentligen vara med Hanin och Merita men eftersom Angelo ville åka den här tiden så får jag väl följa med .. Haha, nej men hoppas det blir kul hos systrarna Jankovic!

JULIA KNITTED SWEATER

Idag när jag tittade lite på internet så hittade jag denna på Gina Tricot! Underbar och priset ska vi inte tala om - 149;-! Riktigt kap, köpköpköp! Ska nog köpa mig en, mysigt till hösten och vintern.

PITBULL - INTERNATIONAL LOVE FT. CHRIS BROWN


11e augusti 2011

Vaknade precis, Angelo och mamma är och handlar så jag väntar på min frukost! Nu ska jag bara ta det lugnt! Sedan måste jag fixa mig och vara med Hanin! Kram!

Ana-Maria gillar

Snygg bikini och snygg brud!

10e augusti 2011

Hej, hej! Kom precis ut från duschen. Tänkte sitta och ta det lugnt resten av kvällen så var beredda på flera inlägg. Har gjort flera kategorier som ni kan se i menyn. Har även gjort veckans låt, veckans plagg och me singing. Dom kommer komma fram när jag laddat upp något! Men ni får ha det så bra så hörs vi snart igen, kram!

En rolig video som ni måste se

Kolla slutet, HAHAHA!

EN LITEN VIDEOHÄLSNING TILL ER


DAGENS

Inga bra bilder på dagens, men detta får räcka!

HUR JAG SMINKAR MIG

Jag börjar med att fylla i ögonbrynen, använder en penna från Esence (finns att köpa utomlands)
Sedan lägger jag på lite rouge
Använder mig av denna med små kulor från Oriflame (finns att beställa)
Sedan tar jag eyeliner, använder en från Royal (finns att köpa utomlands)
Sedan lägger jag på mascara (linjen blev jätte dålig från eyelinern, var stressig)
Lancome använder jag oftast, annars har jag flera andra
Sist så lägger jag på läppstift från Maybelline, Pink Pearl tror jag färgen heter! Haha, mycket intressant inlägg måste jag säga ..

Photoshoot - Januari 2011

Detta är första gången Emma fotade mig, alltså första gången hon fotat porträtt bilder! Bilderna är tagna från Facebook därav dålig kvalité. Men här är tre bilder från januari, vi hoppas på fler!

Ana-Maria gillar

Tummen upp för denna outfit Kenza!

BRITNEY SPEARS FANTASY

Bästa . Parfymen . Ever

9e augusti 2011

Två bilder från Kroatien, tagna av Ana (Ivanas syster).

Hejsan! Kom precis, inte direkt nu men för någon timma sedan. Har varit med Hanin och Merita, vi hade kul ute i skolan med kortspel och fotografi! Bilder kommer upp och även dagens outfit. Många har tittat in idag, välkomna säger jag då haha! Ni kan gärna följa bloggen på Bloglovin.

Äntligen klar!

NU HAR JAG ÖVERFÖRT ALLA INLÄGG FRÅN MIN FÖRRA BLOGG! VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG!

Säger bara, äntligen! Har hållt på i två dagar nu så nu känner jag mig .. Trött! Hade tänkt ta en dusch och städa lite, ser ut som att en bomb sprängts i mitt rum. Ni får ha det bra, kram!


Kommentarsfälten krånglar och har gjort det sedan igår, hoppas det fungerar att kommentera snart!

Just nu

Fina bilder, ville bara visa att jag lever! Fick huvudvärk direkt när jag kom hem från Hanin så jag sov ända till halv åtta och jag kom hem .. Halv tre? Nu kommer jag verkligen sitta uppe länge.

7e augusti 2011 - Godmorgon!


Godmorgon på er! Sovit gott? Det har i alla fall inte jag gjort. La mig med världens huvudvärk, och att Hanin inte hade huvudvärkstablett gjorde inte saken bättre. Efter några minuter så satte jag mig vid fönstret och tog luft, blev mycket bättre! Nog pratat om huvudvärk, har även uppdaterat ett inlägg på blogg.se! Men självklart stannar jag här, kramar!

Let them hate, only they fear


RSS 2.0