DAGENS


Nastygal, I'm in love


It's better if you don't understand


Q/A

Köpte du ens någonting i Bosnien/Kroatien?
Ett par Converse
En Converse väska
Så här ser den ut på
En långklänning
Massor av smink
Köpte ingenting i Kroatien förutom "presenter" till vänner. Dålig shopping detta året, varje gång jag inte har pengar så hittar jag massa snyggt och tvärtom ..

WILD SPIRIT

Come to mama!

Just nu

Nuuu så ska jag äntligen ut, här är lite bilder som jag tog precis! Vi hörs!

Looking good, looking good

Wow, vilken brud alltså! Haha, nu ska jag städa .. Hela huset (lägenheten) .. Själv! Fan va kul! Jag skojar inte, städa är det roligaste som finns!

26/6-11

God morgon! Hade tänkt köpa ett stativ för lite bättre bilder, ska nog inte fråga om det är värt för det är det! Antingen så beställer jag eller så hittar jag nog ett någon annanstans. Hur mår ni då? Själv är jag mega trött, men ändå har jag sovit i tolv timmar? Vi hörs senare, massa kramar till er och dom drabbade i Norge .. Hemskt! Gud är med er!

Just nu

Nu ska Cecilia hem .. Vi satt och spelade Goldminer i typ en timma eller något, fett kul! Tror det blir sängen för min del nu, vi hörs imorgon!

25e juli 2011

Hej bloggen och alla människor som är vakna! Gårdagen var lite .. Nja, ska kanske inte ta det här men gud va kul jag hade! Sitter förövrigt hemma hos Hanin, är bajsenödig .. Ska nog ta och bajsa snart! Vi hörs senare, kram!

OH YEAH, OH OH YEAH


Lite mer bilder ..

Kände mig lite extra snygg idag! Nu känns det som att jag bombar på med inlägg så nu ska jag ta av mig jeansen (hahaha) och lägga mig i sängen och läsa tidningar tills Hanin kommer hem! Peace folket!

This is how I look today

Lite kallt ute idag, så kör på jeans och skinnjacka!

Almost done

Nu är det bara att platta håret och att klä på sig! Synd att jag ser jätte vit ut, det är jag inte!

Sminkdags


Honey, I'm home

Äntligen hemma!

Written in the stars


22a juli 2011

Hej allihopa! Sovit gott? Det har i alla fall inte jag gjort .. Snart måste man in i duschen för senare blir det lite shopping och efter det blir det födelsedags firande! Juste, bilder från Kroatien och Bosnien, jag har inte överfört alla bilder än, men dom som jag har överfört finns på min Facebook!

GUNS N' ROSES

H&M - 149;-

Best thing I never had


21 juli 2011

Äntligen internet! Nu sitter jag i Tyskland hos min faster, ska stanna här i en dag till sedan Sverige, som jag har längtat! Måste även säga att jag stör mig på invandrare som leker svenskar? Hallå eller? Följer en tjejs blogg, nämner inga namn men hon är ju invandrare, men försöker vara riktigt svensk? Haha, pinsamt, va er själva istället, man vinner alltid med det! Vi hörs senare eller imorgon, kisses!

RSS 2.0