Hello sunshines

Saknat mig? Har inte haft tid, sovit över hos Hanin två dagar nu och jag har helt enkelt inte orkat då vi haft så jävka kul! Här kommer lite bilder från skolavslutningen, resten finns på min Facebook!

Skolavslutning 15 juni 2011

Wow, vilken snygg tjej, lite i alla fall .. Haha, nu ska jag göra någonting, alltså vet inte vad jag ska göra? Ska träffa Cecilia vid ICA kvart i så ja, har ju lite tid på mig. Förövrigt spelar grannarna hög musik, sämsta låten också: Barbra Streisand ..

Me today


Curly hair (Kenza style)

Testade att locka håret förut (Kenza style), det vill säga ta slingorna och vira runt tången. Gjorde lite slarvigt och snabbt bara för att se resultatet, vet inte riktigt om jag ska ha det så på skolavslutningen eller vanliga lockar?

AVSLUTNINGSMIDDAG 8/6-11

Så här såg jag ut igår innan mina klackar gick i sönder, hahaha lång historia .. Aja, mer bilder kommer senare.

I was born a champion

Men öh, frisyren som jag hade igår gjorde så att jag fick sådana här lockar? Bara lite längre hår och det skulle varit skit snyggt, kanske ha så till skolavslutningen?

Flower power

Ett utav dagens köp blev ett par ur gulliga skor, älskar dom! Från Dinsko för 199 kronor! Senare köpte jag ett par cykelbyxor och underkläder som jag antagligen inte behöver visa.

I'm addicted and I just can't get enough

Hallå grabbar! Sa till mamma för en kvart sen att komma med Coca-Cola och bullar, gjorde hon det? Nej. Folk tyckte om min frisyr för första gången, här är en “bättre” bild, hahaha nästan ..

Udevalla next

Jag klarade det! Fixade frisyren (nästan) som jag ville ha, lite sådär sommaraktigt. Snart bär det av till Uddevalla för mer shopping. Måste även spara lite pengar till Bosnien (brukar oftast inte köpa något i Kroatien då det finns exakt samma saker som i Sverige, ja förutom souvenirer och sådant). Längtar!

I LIKE THIS NAILCOLOR

Riktigt fin hand jag har på första bilden .. Men en riktigt snygg färg på naglarna. Hur snyggt är inte det när man är brun? Love it! ♥ Nagellacket kommer från Depend.

AN OUTFIT FROM THE WEEK

Kommer inte ens ihåg när jag såg ut så här? Nu kom jag på det .. I onsdags! Vackert väder ute men vi ska få lite gäster en stund men jag tror att jag ringer någon sedan, vill ju inte vara inne. Ska äta nu, visar klänningarna som jag fick hem från Nelly snart.

LÅR SOM GÅR IHOP ..

Är mer än OK! Fattar inte att folk säger till andra hur dom ska se ut? Folk är olika och vi har all rätt till att se ut och tycka hur vi vill. Är så glad att Egoina la upp en bild på sina lår som går ihop, ska aldrig mer klaga på mina som går ihop!
Lår som går ihop, lika vackert som dom som inte går ihop! Alla är vackra på sitt egna sätt! 

RSS 2.0