HELL TO THE NO

Sommar, ja tack! Här har det varit underbart väder med sol och lite plus grader. Men själv har man ju varit sjuk så man har ju inte direkt njutit av vädret. Är fortfarande sjuk men det börjar gå över så ska inte klaga. Har ju det bra i alla fall, lite Glee (lite???), lite hosta, lite gå till toaletten varje tionde minut för att snyta sig men som sagt, ska inte klaga!
-
Ingen skola för min del imorgon. Riktigt skönt då jag inte känner mig på topp. Ok här försöker man snacka om allt förutom Glee, men det går inte. JAG ÄLSKAR DEN JÄVLA SERIEN, OK? DET ÄR MIN MEDICIN! JAG VILL VARA MED I DEN JÄVLA SERIEN OCH JAG VILL HA MARK SALLING AKA NOAH "PUCK" PUCKERMAN, OK ARE YOU SATTESFIED NOW? HAN ÄR DEN SNYGGASTE MÄNNISKAN PÅ DEN HÄR JORDEN OCH DET ENDA JAG SNACKAR OM ÄR HAN OCH GLEE, LOVE MY LIFE!!!

IT'S SUCH A GOOD VIBRATION


DON'T JUDGE THE BOOK BY ITS COVER

Bra att man har nya bilder att visa! Haha .. Jag vill bara bli frisk nu! :( Har inte sovit något på fyra dagar nu. Hostmedicin, te, glass och Glee gör nog susen ska ni se! Har tvingat mamma (eller ja, delvis) att titta på Glee med mig, första säsongen. Underbart att man snart kan allting utantill, tredje gången jag tittar på säsong ett! :D Men gud vilket roligt inlägg haha .. Åh när säsong tre kommer ut på CDON så ska jag köpa alla tre boxar. Det är nu som ni ska ge mig en rejäl lavett och säga "get a life ffs" typ ..

I SAY A LITTLE PRAYER FOR YOU

Jag har ingen tandställning längre! Känns underbart! Annars då? Ser ut som att jag ska börja blogga igen. Förövrigt har jag jävligt ont i halsen och har haft det i tre dagar nu. Åh jag vet inte vad jag ska blogga om .. Mitt liv består 99% av Glee, 0,5% av vänner och 0,5% av plugg/skola. Intressant liv kan man ju säga! Men nu är lilla (?) jag back on track. :D

RSS 2.0