LÖRDAG 28/1-12

Nu blir det kyrkan med la familia!  Igår var det Kroatien - Serbien, handboll .. Gick inte som jag trodde det skulle gå! Serbien förtjänar inte att vinna någonting och om vi hade lite bättre domare så kunde vi komma till final. Men jag nöjer mig med att vi kom så långt! Vi hörs lite senare, kram!

MÅNDAG 23/1-12 / SKOLA

Religionsprov - Check! Gått runt i två veckor nu och varit rädd för att få IG .. Eller F som det nu heter! Men jag klarade det! Dock fick jag inte det betyg jag ville ha, men hon sa att hon vet att jag kan mer och att jag var jätte, jätte duktig! Så jag ska göra ett till prov i 3an för att höja betyget till A!  Snart drar jag iväg till musiken, hoppas vi gör någonting kul denna gången! Dock är det alltid kul men vill sjunga lite! Vi hörs senare, puss!

SÖNDAG 22/1-12 / HANDBOLL

Tjena! Håller på att fixa en ny blogg men ska överföra alla inlägg. Det är bara för att jag inte kan ha en header här, vet inte varför .. Tänkte ha den över! Snart blir det handboll, Kroatien mot Spanien! Nu kör vi gubbar, vi ska ta hem hela skiten! :D

MICHEL TELÓ - AI SE EU TE PEGO

Åh, jag dör lite .. Låten har fastnat i huvudet och sjunger den hela tiden men den är ju så bra! :D

I WAS JUNE AND YOU WERE MY JOHNNY CASH

Ja här var man sliten! Bilder tagna igår innan jag drog till Hanin. Vi tittade på film, Picture Perfect och A Walk To Remember. Skit bra var dom fast garvade ihjäl oss lite i slutet på sista filmen för vi tyckte att hennes pappa såg ut som en Arnold eller Benjamin .. Träffade även Lina igår, åååh vad jag saknat henne, bästa läraren! Så söt helt sjukt! Och för alla som inte är stenungsundbor så vill jag bara meddela att snön faller ner på våra gator nu! Hatar snö och hatar allt som har med snö att göra, kan ju vara på grund av den gången jag och Hanin blev ner puttade i snön för varje steg vi tog av några kompisar .. :(
-
Kan ju även meddela att Kroatien vann mot Norge igår, whoop whoop vi är 1a i gruppen! :D (Handboll för er som inte fattar vad jag snackar om).

ONSDAG 18/1-12 / SKOLAN

Känner mig så himla sliten idag (gör alltid det när jag har håret uppsatt i en bulle) men körde ändå på smink. Började 08.35 idag istället för sovmorgon. Snart ska jag ha första sånglektionen efter jullovet, ska bli kul! :D Slutar även runt fyra, åååh vad mysigt! Mörkt när jag går till skolan och mörkt när jag går hem (åker dock buss). Vi hörs när jag kommer hem, kram!

BLAKE LIVELY AND LAUREN CONRAD

Gud, du vet hur man ska skapa en vacker kvinna! Jag dör varje gång jag ser Blake och Lauren, bokstavligt talat! Kolla bara på dom .. Dom här två är riktiga inspirationskällor. Deras hår, deras kläder, deras kroppar, deras smink deras allt. Och klänningarna som dom har på bilden ska vi inte snacka om .. Speciellt Laurens klänning, så fin! :D

WE♥IT / FOLLOW ME, ANAMALESIC

Följ mig på we♥it

MÅNAG 16/1-12 / SKOLAN

Inte direkt något roligt inlägg men sitter i skolan, helt själv och börjar 10.50 .. Igår började dagen riktigt bra, joggade/powerwalkade i 50 minuter, tränade lite styrka när jag kom hem och strechade. Helt ok faktiskt! Sen spelade jag lite kort med Angelo och Ivana, slav och president (dock kallade vi det för något annat hehe) och jag blev självklart slav nästan hela tiden! :(

FREDAG 13/1-12 / CHILL FREDAG

Well hello! Legat i sängen nästan hela dagen och kollat på vänner och the voice Sverige! Marcus Sennewald var med OCH gick vidare! Helt otroligt vilken röst den människan har .. Åhh, har absolut inget att blogga om nu, jag är så himla trött! Vi hörs imorgon, puss!

JUST NU

Nu blir det vänner med Ivana!

FREDAG 13/1-12

Hej! Fredag den 13e idag! No shit Sherlock .. Har matte just nu, inte det roligaste när man är på ett tråkigt kapitel. Idag kommer i alla fall Ivana till oss, ska bli gott att titta på henne och Angelo när dom käkar godis (!). Har inte ätit godis på åtta dagar nu, man kan om man vill! :D

WHAT GOES AROUND, COMES AROUND


TORSDAG 12/1-12 / NYDUSCHAD

Pallade verkligen inte att försöka vara snygg på bilden, vem orkar egentligen? Jag och rälsen vi är goda vänner, fast inte länge till! :D Kom precis ut från duschen och ska snart gå och lägga mig. Är hur trött som helst! Kanske skriver ett till inlägg innan jag lägger mig, kram!

ANALICIOUS

Analicious - Här har ni låtar som jag kan lyssna på om och om igen, både gamla och nya låtar. Uppdaterar den inte så ofta så ja .. :D

DAGENS

Inte så lätt att ta kort när det är kolsvart ute .. Men detta får duga! :D Nu blir det träning, kram!

HATA LISTA

  • När man sitter på bussen, precis sätter i hörlurarna och ska lyssna på musik så kommer någon man känner och sätter sig bredvid dig. Jag vill för fan lyssna på musik.
  • När folk har hörlurar på sig så länge man snackar med dom.
  • När man ser någon man känner och säger hej och personen ignorerar (har slutat säga hej först till folk som jag inte träffar så ofta bara för att inte bli dissad haha ..)
  • När folk är osociala på facebook-chatten.
  • När man ser någon glo i ögonvrån i ungefär två minuter och när man vänder sig om låtsas dom att dom tittar på något annat eller tittar bort skit snabbt.
  • När man inte hör vad en person säger och säger "va?" två gånger och den tredje gången bara nickar och säger "mhm" bara för att personen inte ska tro att man är döv.
  • När folk lägger upp en bild på sig själva och skriver "ful bild jag vet" bara för att få uppmärksamhet. Varför lägger du upp bilden då om den är ful?
  • När man pratar med sin pappa så länge han tittar på tv. Man berättar en hel historia som tar typ fem minuter och känslan efteråt när man märker att han inte hört ett skit av vad du sagt.
  • När man verkligen är inne i det man jobbar med i skolan och några elever bakom dig börjar skratta och snacka skit högt.
  • När folk säger till andra t.ex "åh jag hatar när folk har foundation på läpparna" .. Så har personen det själv.
  • När man köper något, kastar kvittot och drar bort prislappen. Efter en dag hatar man det man köpt och kan inte lämna tillbaka det/den.
  • När folk drar världens torraste skämt och dom är de enda som skrattar. Sen skrattar man åt dom för att dom ska tro att man skrattar med dom.
  • När man "tappar bort" sin nyckel och blir hysterisk. Man springer runt i huset/skolan och börjar skrika på allt och alla. När personen du är med frågar om du kollat dina fickor ..

@ SCHOOL

Wazzup!? :D Sitter och väntar tills min musik ska börja, tror den börjar halv 10 men är dock inte säker .. Hehe .. Idag står plugg på schemat! Inte så himla kul men när man väl är inne i det så tänker man inte på det. Längtar till bosniskan, då får jag vara med Arianna, hurray! Och jag saknar mina kycklingar Hanin och Sabina! Puss! :D

TORSDAG 12/1-12 6:35

Hej! Vaknade precis, är huuur trött som helst! Nu blir det en skön frukost och sedan är det bara att börja fixa sig. Vi hörs, puss! :D

RIHANNA - YOU DA ONE

Påbörjade att rita Charlotte men är absolut inte klar! Förstörde huvudet och ansiktet totalt .. :( Börjar 08.35 imorgon så nu blir det sängen. Bloggar som vanligt imorgon, puss!

SEX AND THE CITY BY HAYDEN WILLIAMS

Åh, vilken snygg bild! (Varför pluggar jag inte?) Hade tänkt försöka rita av Charlotte (hon med vit klänning) utan ansikte. Kanske lägger upp lite senare om den blir klar. Nu ska jag plugga!!!

YOU GOT TO DO WHAT YOU GOT TO DO - TAKE PICTURES

Var tvungen att ta en paus! Har läst ungefär 20 sidor + skrivit fem sidor .. Är ju inte ens klar med Judendomen, har kanske 10 sidor kvar att skriva sedan blir det Hinduism och Buddism också + fördjupning. Ok Ana, ta det lugnt, ta ett djupt andetag! Haha, alltså vilket mirakel att jag pluggar .. :D Ska sluta skriva om plugg nu!
-
Ehm, råkade skriva 11 dagar tills jag tar bort in tandställning .. Tar bort den den första februari, JAG ÄR INTE BRA PÅ MATTE! :( Ni får som sagt mer inlägg när jag tar min nästa paus, kram!

ONSDAG 11/1-12 17:11

Hoppas ni haft en bra dag hittills? Det har i alla fall jag! Min första lektion började 11.55, svenskan blev inställd så jag hade bara två lektioner! Ätit tacos också, could it be better? I don't think so. Jag måste plugga nu så det förstör min underbara dag haha .. Men med musik borde det nog gå bra, vi hörs senare! Puss!

DAGENS


MITT HÅR IDAG 10/1-12

Trivs verkligen i lockigt hår, fast detta är ju mer lockigt/vågigt. Ska verkligen vakna tidigare några dagar i veckan för att fixa det så här!

DAGENS

Ana-Maria i skjorta .. Hmm .. I like it! :D

10/1-12 / SKOLA

Gosig bild, haha .. Hej bloggen och alla som läser, mina kycklingar! Hur mår ni? Jag mår bra? Nej det gör jag inte .. HAR INTE SOVIT NÅGOT I NATT, JAG ÄR FUCKED UP TRÖTT! FATTAR NI!?

THREE HOURS AND NO SLEEP, AT ALL

Som sagt, nya bilder imorgon

-
Har legat i sängen i tre timmar utan någon sömn alls? Vad händer? Jag ska upp sex imorgon, blir ju underbart med melonögon då (haha Hilda asså, melonögon ..) :D Och varför jag ska vakna så tidigt är för att jag hade tänkt locka mitt hår, folk säger att jag passar i det mer än platt .. Håller faktiskt med eftersom mitt hår har växt ganska mycket, ser ut som en slickad katt i platt hår! Ja ni .. Har inte så mycket mer att säga, hade tänkt göra ett videoinlägg imorgon, undra hur det kommer sluta? Vi hörs imorgon (idag). Kram!
-
PS. Åker till Sarajevo om exakt en månad och tar bort min tandställning om 11 dagar! :D :D :D

MÅNDAG 9/1-11 18:27

Har precis städat mitt rum, puhhh .. Skola imorgon, vad ska man säga, jag har faktiskt saknat skolan .. :bigeyes: Jag lovar er nya bilder imorgon, men nu måste jag verkligen äta. Kram på er!

ANA-MARIA MALESIC 2011-12

Februari/Mars/April/Maj/Juni/Juli/Augusti/September/Oktober/November/December/Januari
-
Så här har jag sett ut från febuari/11 till januari/12 .. Jag har bloggat i snart ett år! Hurray! :D

THE LAST SONG

Jag älskar Miley nu .. En av dom bästa filmerna som jag sett! Hon är så fin och är det bara jag som tycker att killen blir snyggare ju mer man tittar på filmen? I alla fall, den måste ni se om ni inte sett den! :D

FREDAG 6/1-12 20:14

Hej!
Idag har jag inte gjort något speciellt. Har mest sjungit och lärt mig spela gitarr (Hanin, jag lovar dig att det låter bättre nu haha), bara umgåtts med familjen. Lovet har gått otroligt snabbt och på tisdag drar det igång igen .. Nu blir det att ta tag i skolan, komma i tid till lektionerna och ba köra hårt! :D
-
Suprise, suprise, gissa vem som ska åka med sin bror och hans flickvän till Sarajevo på sportlovet? Ok, paniken börjar komma fram lite, vi ska åka flygplan, har aldrig åkt flygplan innan .. I alla fall, vi ska åka skidor och lite annat skoj, bara en månad kvar nu! :D

I WAS BORN TO BE SOMEBODY

I was born to be somebody
Ain't nothing that's ever gonna stop me
I'll light up the sky like lighting
I'm gonna rise above
Show em what I'm made of

TISDAG 3/1-12 23:29

Kollade nyss på Borat med Angelo och Farah .. Hahaha så jävla bra film, :D Usch har inget att skriva om faktiskt, varit på Ikea hela dagen, finns det något tråkigare? Vi hörs imorgon!
Kommer sakna den här ungen otroligt mycket, men fan va hon kan vara irriterande ibland .. Får ta och snacka med mamma och pappa om att åka ner till Sarajevo på sportlovet! In my dreams, right?

MÅNDAG 2/1-12 20:06

Hej! Kom precis hem efter en shoppingdag, blev Uddevalla istället för Göteborg. Kom hem med lite saker som jag kan visa er imorgon. Snart kommer en dagens outfit! :D

SÖNDAG 1/1-12 23:08

Jag och min kebabnäsa, så sexiga helt sinnes .. Och vi ska inte nämna hur mina ögonbryn ser ut
-
Räkna med att se flera bilder från nyår framöver .. :D Dagen har varit så tråkig, kan inte ens förklara hur tråkigt det har varit! Imorgon blir det i alla fall Göteborg och förhoppningsvis shopping! Nu blir det sängen för min del och vi hörs imorgon, puss på er!

I GOT A HANGOVER

Yeah, you wish haha .. Vaknade precis, fan va trött jag är! Hoppas ni hade det bra igår, det hade i alla fall jag! :D

2011/2012

God morgon, för dom som vaknade nyss då! 2012 har varit bra hittills, började med lite frukt och vatten .. Ska inte klaga, vill man vara fin får man lida pin, am I right? Nu blir det lite film sedan rakt in i duschen, är ju inte direkt fräsch från igår haha .. Puss!

JLO - PAPI


DAGENS

//Dress - Inlovewithfashion//Shoes - Nelly//

Hej, skit grymma cam bilder, eller inte! Ingen är så bra på att fota mig i det här huset just nu .. Och ja, vilket jävla ben jag har helt sick, vi ses när jag gått ner i vikt, hejdå! Haha nej då, I'm bootylicious baby! :D
PS. Aja bakom varje bild, sötare får ni leta efter!

DET GICK LITE ÖVERSTYR TILL SLUT ..


NYÅRSLÖFTEN

- Inget mer godis eller sötsaker tills sommaren
- Gå ner 14 kilo
- Byta stil
- Bli snällare mot alla
- Blogga varje dag från och med nu!

RSS 2.0