Plugg och en oerhört gammal bild

SOMMAR! Fast detta var innan sommaren dock, men skit samma. Hittade den på mammas mobil! Nu blir det plugg, woohoo!

måndag 26 september 2011

Hej bloggen! Vann en 1D tävling så jag är lite glad, första gången jag vinner något, haha i alla fall, jag fick välja mellan att prata med dom i telefon när dom kommer till Stockholm, eller skicka brev med bilder eller något sådant. Jag valde att inte prata med dom i telefon eftersom jag är riktigt döv så jag ska ge ett brev med lite bilder och så, va kul!

Dr.Martens 8 håls

Äntligen köpte jag mina åtta håls nasse skor. Haha, sååå sköna ska ni veta! Gick på, nja 1400 kr men så jävla värt! Hoppas ni kallar mig nasse eller soldat i skolan nu, känns att det behövs.
Köpte även Elsas Värld, hoppas den är lika bra som första boken. Testade även minst 10 par Hunter stövlar eftersom dom är så efterblivna och gör stövlar för människor med världens minsta ben, tänkte jag då innan jag insåg att det fanns flera modeller men att alla bara sålde en jävla modell. Har nu beställt den andra modellen med monteringsskit för mina stooora vader, idioter. Haha!

+++

Liiite snygga saker, älskar skorna! Nu drar jag till kyrkan, puuuusss!

The perfect heels

Kommer börja gråta om jag inte får tag på dom här snygga heelsen! Åååh, kolla bara på dom .. Vet inte vilken färg som jag älskar mest? Rosa passar så bra med en snygg svart klänning men dom svarta passar till exakt allting! Synd att jag suger att gå i höga klackar!

OH COME ON!

Jag pallar inte gå in på en enda jävla blogg till! INTE EN ENDA TILL! VAD FAN ÄR DET MED ER MÄNNISKOR!? Varför handlar allt, EXAKT ALLT, om utseende? Allt, förstår ni när jag säger allt? Ni är verkligen besatta av ert egna utseende, jag med men vad fan kom igen för i helvete, inte sitter jag och skriver 24/7 i min blogg om hur jag älskar att mina lår inte går ihop och att jag får igenom en jävla elefant där, eller att min jävla mage är så smal att mina jävla revben syns utan att dra in magen, eller hur mina ben är så smala att jag knappt kan röra mig längre för om jag rör mig så kommer dom knäckas som två saltpinnar, eller hur jag fortfarande kan köpa från Lindex barnavdelning även om jag är 35 bast, och jag pratar inte om hur mycket jag går ner i vikt, eller hur mycket jag går upp i vikt, jag bryr mig inte längre, inte en enda gång till, från och med idag, så svär jag att jag ska vara tyst och se folk som dom verkligen är, inte om dom är överviktiga, underviktiga (yeah känns så bra att underviktiga får ett rött sträck under när jag skriver det, FINNS DET INGET SOM HETER UNDERVIKTIG ELLER?). Finns det en enda människa i världen just nu som inte bryr sig om sina finnar i ansiktet eller att deras ögonbryn är olika, vad är det svåra att njuta av livet så länge det varar? Ni vet inte när ni ska dö så lev, ät hur fan ni vill, ingen ska säga till mig hur jag ska äta, hell no, jag väljer själv, om jag vill äta för 7 pers så gör jag fan det, åååh låter som att jag är emot smala eller något bara för att jag inte är smal? Nej, jag är inte emot någon, jag blir bara så jävla förbannad när alla modebloggerskor ser ut som vandrade skelett, finns det någon modell som fortfarande har kött på kroppen?
Ät, ät hur mycket eller hur lite ni vill, men fan heller att jag vill läsa om hur bra ni mår när ni gått från 45 kilo till 15 kilo, eller hur dåligt ni känner er när ni gått från 23 kilo till 23 och ett halvt, jag bryr mig inte så håll käften och håll det för er själva, ingen vill veta hur fan ni lever anyways, ingen vill veta hur fan jag lever heller! Blogg förstör för alla, titta bara på stackars Kenza, fan va förstörd den stackars kvinnan är, hennes blogg är nog den tråkigaste EVER! Get a life woman, eller Kissie, alltså we get it, du vill dö, take a bullet and shoot yourself, för ingen vill se hur du går igenom detta för ingen jävel bryr sig ändå om dig, inte ens dina föräldrar, eller Kling, alltså du kunde fan varit min gammel gammel mormor, dina dagar är över som en ung kvinna, gå till ålderdomshem eller något where you belong inte i dina äckliga skinnshorts, ser ni vart jag vill komma med detta? KAN VÄRLDEN SLUTA KLAGA PÅ VARENDA LITEN SAK SOM KOMMER IVÄGEN? Vad klagar barnen i Indien över? Ingenting, dom är glada över att gå i skolan och ha ett par sandaler att ta på sig, vad klagar vi (ni) på? Ni klagar på maten i skolan, att den är äcklig? Är ni dumma i huvudet? Vad får människorna i Afrika då?
Dom klagar inte ens över att dom inte har något att äta, dom är glada över att dom fortfarande lever, jag skäms över att leva i nuet, jag vill komma tillbaka när alla har blivit seriösa, jag är så jävla seriös som det går att bli, men hur många av er kommer orka att läsa denna text, jag gratulerar dig som har kommit precis HIT och tagit dig tiden att fundera över vad fan vi håller på med! Istället för att skänka pengar till människor som behöver det, för jag behöver inga pengar, ni kan bara komma och ta allt ifrån mig för jag vill leva fattigt, det är dom fattiga som har det bra, jag vill bara sitta hela dagarna och be, be till min älskade Gud som ser på mig, som lyssnar på mig, som förhoppningsvis kommer ge mig en plats i paradiset, sitta och umgås med min familj, prata om hur våra dagar har varit! Och bara för att jag stör mig på stenungsunds gymnasie Nösnäs som säger att vi ska skaffa egna block och egna pennor, ni har råd med datorer till ALLA elever men inte en penna till varje elev, hur fan tänker ni när ni säger att ungdomar har blivit fetare eftersom dom sitter för mycket hemma och inte rör sig, HUR FAN TÄNKTE NI DÅ NÄR NI KÖPTE DATORER TILL OSS? Jag har fan huvudvärk varje dag på grund av er, idioter. Peace out, God bless our souls.

+++


I'm proud of what I accomplished, I'm proud of where I come from, I'm proud of my look, I'm proud of everything I said in my life and what i done in my life, all the mistakes i done was worth it because it brought me here, where I am today, I'm standing strong, stronger than ever, strong as a fucking mountain, and if you trying to ruin it, go ahead, it only shows how insecure you are and that you admire me, the queen has spoken!

HAR NI NÅGON GÅNG ..

märkt att folk liksom inte tror på en när man säger att man är bra på någonting? Till exempel sjunga, rita, dansa, laga mat kanske? De pratar inte med dig, dem ser ner på dig (säger man så?) och när man väl visar vad man går för så kommer dem fram och berömmer en, slutar snacka skit bara för att man är bra på någonting? Tänk så hade jag inte sjungit framför min skola i 8an? Då skulle vissa folk fortfarande se ner på mig? Snacka bullshit behind my back? Jag har en talang, det har jag insett, men dem som inte har talang då? Vad är det med dom? Det spelar ingen roll om du är en pang brud och inte har talang för något, du blir accepterad ändå. Men vad händer med tjejer som är mindre populära, "mindre" snygga? Måste dem vara bra på någonting för att folk ska lägga märke till dem? Jag tycker i alla fall att det är fel, man ska bli accepterad oavsett om man är bra på någonting eller inte, för att alla är egentligen bra på någonting.
Jag ser alltid tillbaka när jag sjöng framför skolan, den lättnaden att få visa vad man går för. Folk som man blivit spottad av inser att dem haft fel, den lättnaden. Jag ser fortfarande bilden av när folk gapade när jag öppnade min mun. Precis i det ögonblicket förstod jag att jag har talang för detta, för musik, kanske inte när det kommer till instrument men att sjunga.
Jag vill sjunga, jag vill överraska folk som inte trott på mig, jag vill visa världen vad jag går för, jag vill hamna på topplistorna, jag vill vara med i tv, jag vill släppa ett album, jag vill sjunga med Beyonce, jag vill att min första singel ska spelas om och om igen på youtube och spotify, jag vill att hela världen ska veta vem jag är, jag vill försörja mig på musik, jag vill bli någon som barn kan se upp till, jag vill bli en förebild, jag vill att mina konserter ska bli slutsålda på fem minuter, jag vill uppträda på Madison Square Garden, jag vill resa jorden runt, jag vill tjäna pengar och adoptera massor av barn som inte har något hem, jag vill göra duetter med Celiné Dion, Mariah Carey, Liona Lewis, jag vill gå på galor, jag vill vinna bästa nykomling, bästa kvinnliga artist, årets bästa musikvideo, mest av allt vill jag vill skänka miljoner till barn, äldre, mammor, pappor, kvinnor och män över hela världen, bygga hus åt allihopa, inte en enda person i världen ska uppleva svält, vara hemlös, sova på en parkbänk om nätterna, det finns inte i min lilla bubbla, finns inte i min dröm, min dröm är perfekt, alla är perfekta, alla är älskade för vilka dem är! Alla ska vara lyckliga, jag, du, vi, dem, alla.


Shopping

Ett par svarta jeans från Gina Tricot
Beige kofta från H&M
America kofta från Rut.m.fl, älskar stjärnorna på ryggen
En plånbok (ÄNTLIGEN) från Gina Tricot
En basic tröja från Gina Tricot
För det mesta basic stuff för att fylla the closet med. Skulle köpa ett par Dr.Martens idag, dom hade dom i Uddevalla senast jag var där men här hade dom inte det, synd .. Ska antagligen följa med Angelo till Jönköping i helgen så vi hoppas att jag hittar ett par. Måste även beställa Hunter stövlar, så snygga!

Lite nytt

Köpt lite grejer som jag inte visat er! Ska visa er snart.

Söndag 18e september 2011

Okej, tre dagar sedan jag bloggade så kan förklara lite mina dagar!
  1. Fredag: Tvingade Hanin att vara med mig för att hon var arg, annars skulle jag varit med Emma men henne dissade jag som vanligt, in her opinion liksom. Jag hade en riktigt konstig kväll hemma hos Hanin med lite folk, aldrig mer säger jag bara ..
  2. Lördag: Satt och åt flingor utan mjölk, rostat bröd med sylt och bröd med turkisk yoghurt .. Sedan gick jag hem då vi fick gäster, hade tänkt ringa Emma men antog att hon fortfarande var arg så sket i det då. Somnade runt halv elva.
  3. Söndag: Vaknade nyss och ska ner till torget med mamma och hennes väninna (hatar det ordet) haha .. Ska köpa mig ett par Dr.Martens för att få den kompletta soldat looken. Frågade Emma om hon ville följa med men det ville hon inte för att hon fortfarande är arg på mig, stackars mig. Efter det ska jag ringa Hanin och efter det ska jag plugga en stund innan jag lägger mig.
Detta var ju kul? Hatar att skriva så jävla mycket text, bilder är ju mycket roligare för det är ju dom som man kollar på? MEN LÄS BARA!


And you can tell everybody, this is your song


MAT MAT MAT JAG VILL HA MAT MAT MAT

JAG ÄR HUNGRIG!!!

Some are like water, some are like heat

Matte lektionen var riktigt tråkig, satt och laddade ner musik haha .. Har på mig en riktigt mysig tröja från Gina Tricot! Puss!

Forever young, I wanna be forever young ..

Ååh, har inga nya bilder .. Ljuset är ju inte det bästa just nu att fota lite bilder! Satt nyss och kollade på Nicolinas facebook och hennes bilder på henne och One Direction, ni fattar inte att jag är så jävla avundsjuk? Ni fattar bara inte!!! Dagen då jag träffar dom, auuuf dom kommer vilja ha mitt nummer, ALLA fem! Vänta bara! ;)

Just nu

Sitter just nu i biblioteket med Cecilia. Jag lyssnar på mina underbara killar när dom sjunger Forever Young, så himla vackert! Vi hörs när jag kommer hem, puss.


Me and my homie Bosse


I'm that star up in the sky


CAN'T YOU SEE THAR YOU'RE FADING AWAY


PEOPLE ONLY JUDGE ME BECAUSE THEY KNOW I'M BETTER


WORD ..

Just live your fucking life how you want to live it instead of some punk ass mother fucker trying to ruin it

We're like na, na, na

Dags för kladdkaka!

Damn, we're cute

Orkade inte vakna runt sex så vaknade för någon timme sen! Hunnit duscha och nu ska jag äta! Vill ni se videon (bilderna över) så går ni in här: http://www.twitvid.com/WMJ4Z

Bored



1 september 2011

Hallå eller? Vad fan hände? Varför slutade jag plötsligt blogga undrar ni då? Jo det är så här att jag inte ens tänkt på bloggen överhuvudtaget, haft för mycket i skolan (ah jo jätte mycket) .. Haha, nej men jag har inte orkat klicka mig in på blogg.se och slå användarnamn och lösenord! Annars då? Saknat mig? Har saknat mig blogg lite för att vara ärlig, men ska vi säga back on track eller ska vi köra på en shoutdown eller en liten paus? Vi kör på en back on track baby, back on track!
Det är gummiband som är i min käft, inte tuggummi som fastnat ..

RSS 2.0