MEDINA - DANZA DANZA


CAM PICTURE

Fixade mig nyss! Fastnar inte så bra på bild idag, hatar egentligen att ta cambilder. Riktigt dålig kvalité! Nu måste jag antingen diska (ja, jag gör det utan att någon säger till mig haha), plugga eller bara sitta och lyssna på musik. Svårt val, vad ska jag välja? Snälla hjälp? Haha (ironi).

 

Nej måste faktiskt plugga lite nu, sen ska jag vara med Björn en stund antar jag .. Efter det ska jag vara med min bästa vän, borde förbereda mig för garvattacker hela dagen! Bye!


JFR EAR CUFFS

Ett litet tips till er som ni kanske vet! JFR har skit snygga ear cuffs till ett grymt bra pris, köpköpköp! Själv så är jag inte säker, är inte min stil direkt.

ENRIQUE IGLESIAS - NOT IN LOVE FT. KELIS


GIVE ME SUMMER

//Linne - Kan Dee//High waist shorts - H&M//Brillor - Gina Tricot//Converse//

Skulle inte varit dåligt med sommar nu, eller hur? Jag kollar ut genom mitt fönster och ser .. Som dom flesta andra, snö! Kan snön aldrig gå bort eller!? Efter att jag skrev förra inlägget, gissa om jag pluggade? Varför finns Facebook? Detta funkar inte .. Nu måste jag plugga, seriöst denna gången! C ya tomorrow! 


FINALLY!

Äntligen gott folk! Nu ska jag börja överföra allting till den här bloggen. Jag hinner inte skriva mer idag, mår inte bra .. Har tyska läxa imorgon så nu människor så blir det att smaska på choklad och pluggeliplugga! Ha en trevlig torsdagskväll!

RSS 2.0