WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE


ANA MARIA MALESIC

Yes! Yes! YES! Nu ska det inte vara några problem med bloggen alls, förutom då att headern inte vill visas .. Bilden över ska vara headern. Annars då? Jag skulle vara med Hanin men det sket sig när jag vaknade med halsont, gött. Hemma hela dagen och ni vet vad det innebär? Massor av inlägg, whoop whoop! :D

THAT'S THE KIND OF DUDE I WAS LOOKING FOR

Hej! Vaknade tre idag så är lite seg i kroppen. Ska snart in i duschen sedan ska jag nog bara sitta framför datorn tills Hanin ringer mig. Vi hörs senare fellas, puss!

RIHANNA - WE FOUND LOVE


TGIF AND TGIFMI

Thank God it's friday and thank God I finally made it! Hoppas verkligen ni märker någon skillnad på bloggen nu, har fixat i över en timma nu för att fixa så att jag kan ha stora bilder och andra små saker! Nu har lovet börjat för alla, min började i onsdags men varit sjuk sedan dess så är det inget skönt lov hittills. Vad ska ni hitta på idag? Hade jag varit frisk hade jag antagligen haft en grym fredag!

MY NEW HAIRCUT

Känner mig som en ny människa men är inte van vid det korta än!

JUSTIN BIEBER - MISTLETOE

Så. Jävla. Bra.

I FOUND MY WAY, I'M HERE TO STAY

Klipper mig på lördag, äntligen säger jag bara! Mitt hår är kaos! Imorgon blir det matteprov, längtar tills det är över så att jag kan känna mig fri för det är freeedaaag!


I JUST CAME TO SAY HELLO

 

 

Gammal bild, tänkte bara säga hej ändå. Idag ska jag antagligen klippa mig om frisören har tid, annars så blir det nästa vecka! Mitt hår är jätte slitet, hade tänkt lite kortare, lite uppklippt och lugg, men vi får se. Vi hörs senare, pussssss.


UR ARKIVET

 


I'M IN LOVE

Åååh! Den här tröjan (säger tröja till allt) är så fin! Tänk till svarta jeans, boots och rufsigt hår! Gosh, från KanDee.

ANG. TORRSCHAMPOO

Japp, japp, har testat den nu! Vad ska man säga? I love it helt enkelt!

CHANDLER BING

http://www.youtube.com/watch?v=qJ4IDK1LFDo
Klicka på länken för att se en riktigt rolig sak som Chandler (Vänner) gör i första säsongen, kan inte sluta skratta! 

HOLD UP, WAIT A MINUTE


TORRSCHAMPOO

Tackar min bror för denna! Jag tvättar mitt hår varje dag som betyder att när jag glömmer att tvätta håret så blir det fett. Perfekt för mig, har inte testat den men gör det snart! Nu kan jag äntligen gå till skolan med utsläppt hår, woho!

SATAN I GATAN

Sitter förövrigt och lyssnar på Satan i gatan och har allmänt tråkigt .. Konstigt att jag har tråkigt på en fredag? Ja! Snart ska jag sitta och kolla på "bosnisk idol" eller hur fan man ska kalla det, så mycket bättre en svensk, alla är typ dåliga här haha, nästan som en audition hela tiden!
Sommar!

NO SHIT SHERLOCK

Har inget att skriva, men ni kanske vill veta att jag pluggar? Hehe, italienska is the shit liksom. Kom på att jag har världens konstigaste skratt, typ byter varje gång, ja om ni hör mig så förstår ni. Nu ska jag fortsätta plugga och vi hörs imorgon, pusssss.

JUST FOR YOU GUYS

Så där ofixad och så, men bara för er. Tänkte även visa er mina fina killar, One Direction som hänger fint bredvid min säng.

DAGENS


PICTURES OF LAST NIGHT, ENDED UP ONLINE

Hi! Har håltimma nu, väntar på att Cissi ska sluta så att vi kan dra och äta. Lyssnar förövrigt på Last friday night, haha hatade den innan! Vi hörs snart, kisses.

Truth of the matter is I'm complicated

Tjena! Alltså detta med updaten, jag har sovit hela dagen, gick hem från skolan med världens huvudvärk .. Låter gött va? Så jag lovar er massa inlägg imorgon, hoppas jag! Annars då? Jag antar att min vecka kommer se ut så här;
  • Onsdag; Skola, engelska prov, ringa Hanin och se om hon vill hitta på något, plugga
  • Torsdag; Skola, plugga
  • Fredag; Skola, italienska prov, se om Hanin vill göra något
  • Lördag; Ringa Emma och leka med henne
  • Söndag; Ta det lungt, plugga
Vi hörs imorgon, kanske senare, kisses!

Stolt 1D fan

Åh, bara man skriver "what" så kommer What makes you beautiful upp .. Så stolt! För en månad sedan så kunde man skriva hela namnet och bandnamnet och inget kom upp! Skriv ner det, tack ..

Emma din fågelskrämma

Sluta Emma, tycker dom är riktigt charmiga, ska vi ta en fisktur eller? Haha, nej men vi ska inte snacka om fulhet för då kommer jag ta snacka om dina Moonboots som är riktigt sköna btw .. Men om du ville veta så kommer jag slippa att bli blöt när det regnar, kommer gå runt och plaska i vattenpölar och dom är riktigt sköna, det viktigaste som min mamma säger, haha jag är mobbad!

Hunter adjustable

Äntligen kom dom! Jag ska ut och fiska, jaga eller rida, haha nej men jag älskar dom! 1399;- från Seirjagt, tror jag. Och förlåt för riktigt dåliga bilder ..


Paket

Vad kan detta vara? Kika in senare så får ni veta ..

LOVELY

Så fin! Från Monki och blir din för 150;-

Style by Tyra

Riktigt fräcka och annorlunda, kommer att finnas hos Style by Tyra i vår!

BUT TO LIVE DOESN'T MEAN YOU'RE ALIVE



DAGENS

  • Halsduk - Gina förra året
  • Jacka - Bubbleroom
  • Kofta - H&M
  • Klänning - H&M
  • Converse

FASHIONCOLLAGE BY ME

bajs

Åh, klänningarna, skorna, väskan .. Yummi!

Bikbok by Whitney Port

Här är en ny kategori, Ana-Maria gillar inte, och jag gillar inte Bikbok by Whithey Port! Katastrof i alla fall, t.om jag skulle gjort det bättre .. Jag hade förväntat mig bättre av henne!

Veckans plagg

Är det bara jag eller är denna klänningen riktigt snygg? Suttit och kollat på den ett tag nu, hade tänkt beställa, kanske ha på nyår men eftersom det är långt till nyår så vet man ju inte vilka snygga klänningar som kommer, eller hur? Men snygg är den i alla fall, från Nelly och den blir din för 349;-

Veckan låt

Veckans låt får verkligen bli denna, herregud va man blir taggad av den!

Lördag 8e oktober 2011

Hallå! Eftersom jag har börjat blogga så dåligt, så ska jag göra ett/flera inlägg inom varje kategori, kul va? Och även en ny header och så ska jag se om det går att fixa designen. Vi hörs snart!

Tjena fjortis ..


But I think that I deserve to smile

Detta är två riktiga vänner som får mig att skratta no matter what, alla förtjänar vänner som dom här. Älskar er!

Binito, Fato and me

Mina favorit brudar, jag älskar er!

Morgon bilder

Mitt halva ögonbryn är avkapat, ska aldrig mer noppra dom själv alltså!
Hade tid på morgonen för lite kul, kul eller hur? Riktigt kul.

I write your name on a piece of paper, now your family's gone

Godmorgon, godmorgon! Nu ska jag dra mig till skolan, annars så sitter jag här och lyssnar på 2pac. So if you don't mind så drar jag nu, pussss.

Homo proponit, sed Deus disponit


Leatherjacket from H&M

399;- tror jag den kostar, riktigt snygg i alla fall!

H&M HANDBAGS

Två riktigt snygga väskor från H&M! Båda under 500-lappen!

I guess karma comes back around

Var tvungen att kopiera bilden för det ska egentligen stå att Emma har tagit bilden, sorry! Nu hade jag tänkt fixa med designen för bloggen är jätte konstig, headern kommer inte fram? Sedan hade jag tänkt ta en dusch sen lägga mig igen eller plugga, får se! Ni får ha det bra så hörs vi kanske snart, kram!

I swear I behave

Åh, glömde bort bloggen haha .. Jag är så stressad, har sovit och nu måste jag plugga så vi hörs lite senare!

Samhällskunskap

Sitter just nu och har samhällskunskap, ni förstår nog att jag är lite uttråkad eftersom jag tar kort på lektionen? Men nu ska vi ha demokrati och sånt, det är däremot kul, ses!

Godmorgon!

Startar dagen med denna bild, saknar fan Kristinedal, lätt den bästa tiden i mitt liv! Nu ska jag sätta på mig lite mascara och så sen cykla ner och möta upp Cecilia. Vi ska ha idrott idag, gött för vi ska vara ute och det är SOL! Fattar ni eller? Sol för fan! Haha. Sedan blir det ju att dra ner till torget och köpa något fint till Merita! Kram!

Hrvatska tvåtusenelva



Sämsta bilderna, men fan vad jag saknar värmen nu! Och maten ska vi ju inte ens snacka om ;)

Okej, hoppas ni är nöjda nu!? Massor av inlägg och allt! Imorgon händer inte så mycket, om det inte regnar så drar jag ner till torget för att köpa present till Merita som ska ha myskväll/födelsedagsfirande på fredag, hon fyller år om två dagar, grattisss sötnos!

Måste lära mig att njuta av sommaren framöver ..

Volim te najvise na svijetu mama! ♥

Nu känner jag att jag inte njöt tillräckligt av sommaren! Jag längtade tills skolan skulle börja, jag satt helst inne när vi var i Kroatien på grund av värmen, jag njöt helt enkelt inte. Nästa sommar, jag ska lätt göra det till den bästa! Om Hanin inte åker till Amerika så ouuuf, lätt att det kommer bli bäst!

TRE SVARTA FRÅN NELLY

Alla under 500-lappen! Tycker mest om den i mitten och skulle matchat den till höga platå klackar i röd färg, matchande väska, röda läppar och rufsigt hår till det!

RSS 2.0