When love come a down

Var på torget med Hanin och vi hade otroligt kul! Vi drog och köpte hennes solglasögon som hon tjatat om i någon vecka nu. På väg till Donken så går vi in i molekylverkstan. Jag tror jag sket ner mig efter den där händelsen. Vet inte hur jag ska förklara.

Det var en tv och på teven var det helt mörkt. Jag går mot den och så kommer någons huvud upp fast man såg bara håret, så jag trodde det var jag som skulle komma upp om jag gick närmare. Så jag gick närmare så kommer någon annans ansikte upp och så står jag där och skriker, sen börjar Hanin skrika och så kommer en liten flicka ut genom ett hål och det var hon som jag såg, herregud. Sket ner mig!


DAGENS

Snyggt att jag ser arg ut på bilden, kolla bara ögonbrynen! Tog en dusch nyss efter att varit med Kristian och Hanin, bästa! Som sagt, kul med mobilbilder men jag orkar inte släpa runt en systemkamera vart jag än går, ni som gör det vet hur det känns.

What doesn't kill you, makes you stronger

 

Tackar gud för det fina vädret idag, har varit glad hela dagen på grund av det. Blev att ta på sig skinnjackan igen och det kändes underbart, hejdå vinterjackan! Efter skolan drog jag med Hanin till hennes skola där vi hade otroligt kul som vanligt, uppträdde även för henne då jag sjöng på arabiska, gick ju bra.

 

Vi satte oss i solen, eller ja, Hanin gjorde sitt jobb som tiggare (no offence till tiggarna, dom är också människor) och satte sig på marken så länge jag stog upp och kollade på henne! Mobbad ..

 

 

Underbart att vara ful ibland!

Veni vidi vici


Ready, set, go it's time to run

Precis tagit en runda innan frukost, riktigt skönt! Nu måste jag vakna runt sex varje dag bara för att springa, jag har ju inte sprungit på några veckor! Inte bra! Nu ska jag få i mig lite frukost, duscha, fixa mig sen har jag skola till tolv! Blir nog att dra ner med Hanin till gymnasiet, jag har ju inget hem som sagt.

You can put the blame on me

Förlåt gott folk, märker att jag glömt bort bloggen i något dygn nu. Jag har haft fullt upp, var med Hanin igår, kom hem och satt och lyssnade på musik när det var Earth Hour. Vart helt mobbad, bara satt där i rummet helt ensam! Snart ska jag till kyrkan, tänkte kanske knäppa några bilder åt er men vi får se! Vi hörs i alla fall senare idag.
Min födelsedag, när jag fick min kamera

MY REAL SIDE


Perfect jeans from Gina Tricot

Har ni haft den känslan av att hitta dom perfekta jeansen? Det har jag! Testade dom här i tisdags och köpte dom idag, jag är mer än nöjd! Nu måste jag plugga. Kram.

Mr and Mrs. Black n' white

Underbara var ordet! Har använt dom en gång och dom har inte blivit smutsiga! Jämfört med dom andra som jag hade förra året, blev smutsiga samma dag som jag gick med dom.

HEY, OVER THERE!


In the cold november rain

 

Otroligt snygg utan smink, men visst är det inte så stor skillnad med smink och utan smink? I alla fall inte på bild, i verkligheten ser jag ut som ett monster. Värsta bildbomben blev det men eftersom jag nästan aldrig har några bilder på mig själv så får nu njuta av dom här!

 

Jag blir oerhört förvånad när folk säger att dom läser min blogg, känns kul faktiskt! Keep doing that fellas! Nu blir det tvn en liten stund och jag återkommer med en v-blogg till er, puss!


-

'

JUST NU

Nu ska jag ha tyska, vi hörs när jag kommer hem!

VIDEOINLÄGG FRÅN SKOLAN


-

Att jag ens försökte vara normal imorse! Men ni ville ha mer bilder på mig så varsågod! Kul att mina ögonbryn är likadana.
Tänkte ta outfit bilder idag men eftersom jag inte har något stativ så kom mamma och hjälpte mig, vet ni hur det slutade? Tio bilder där mamma tog med hela rummet och så ser man mig liksom stå vid sidan av bilden och är hur liten som helst. Hahaha bra att ha en morsa som är bra på tekniska saker. Har photoshop CS5 på min stationära dator, guess who’s lucky now!

VANILLA FACE

Ja, någon måste ju lysa upp Stenungsund? Om ni inte fattade så menade jag att jag är så vit att jag nästan lyser.
Vaktmästaren utanför fönstret kollar in och undrar vad fan jag håller på med, kul för han!

EN LITEN HÄLSNING


THEY CALL ME THE QUEEN OF LOCA


COME ON OVER, COME ON OVER BABY

Några härliga nyheter från H&M! Vill gärna ha allt tack, men är det värt att beställa hem då det tar väldigt lång tid för sakerna att komma hem? Får tänka på saken.

RAY FUCKIN' BAN


H&M NEWS

Massor av snygga nyheter på H&M!

I'M BEGGING YOU, MOVE INTO MY CLOSET



DESTINY'S CHILD - EMOTION


GIRLICIOUS - MANIAC

Mina älsklingar, synd bara att Tiffany inte är kvar i gruppen! Satt och kollade nästan hela dagen på gamla avsnitt av Girlicious, så himla grymma! Nu ska jag faktiskt fortsätta kolla, ni får ha det bra, puss!

BACK ON TRACK BABY

 

I'm back on track! Fått tillbaka min usb-kabel så nu blir det bilder. Är förövrigt hur sjuk som helst, ska ta och läsa en bok nu, puss.


THE SPRING IS HERE

Snacka om att det är vackert väder ute! Och jag kände bara så här; Dags att dra fram den jävla skinnjackan för en gångs skull! Det enda som fattas nu är ett par Converse som ropar på mig från en affär; Köp mig, köp mig! Mamma slängde mina förra året *sad face*.

 

Tog en sovmorgon idag, så himla skönt! Nu har jag matte och jag börjar älska dom här lektionerna för det är så lätt egentligen! (Att jag alltid ska blogga under matte lektionerna)? Vi hörs senare! Puss!


+++

Nej, jag påstår inte att jag är normal. Ville bara visa hur kul jag har på Sylvias lektion!

IF YOU WERE ME

Vaknade tidigt idag, tänkte plugga men jag tror jag gör det efter att jag duschat. Solen skiner idag och allt känns så himla underbart! Har försökt spela en hel låt på gitarr .. Jag lyckades! Känner ni min lycka?
Hahaha, har även spelat in en liten video till er guys, där jag sjunger, men den lägger jag tyvärr inte upp för jag ser ut som ett spöke .. Ni får ha det gött så hörs vi senare!

FÖRSTA VIDEOINLÄGGET, WHOOP WHOOP

Videon som skulle upp igår. Hahaha ursäkta, jag var hur trött som helst men nu skiter vi i det. Nu ska jag torka håret och fixa mig sen blir det att dra ut med Hanin! Det är hur soligt som helst ute och snön verkligen smälter, äntligen!

MUSIC MAKES ME WANT TO SING

Ska ha musik nu, great!

MATHEMATICS

Kul med matte .. Eller? Återkommer med lite musik alldeles strax!

I LOVE IT

Älskar när man kombinerar en söt klänning med ett par kängor! Som sagt, I love it!

PERFECTION

Jag vill ha sol jag vill ha vår jag vill ta hål i öronen jag vill åka utomlands jag vill ha värme jag vill ha sommar jag vill sluta nian jag vill kunna sova till eftermiddagen utan att mamma väcker mig sju på morgonen för att gå till skolan jag vill ha på mig jeans shorts och ett tunt linne jag vill ligga på stranden och bara njuta - NU!

VERONICA MAGGIO - JAG KOMMER

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag, du och jag

H&M COLLECTION

Jag vet inte vad jag ska säga om H&M’s nya kollektion som släpps nu i mars .. Detta är det enda jag tyckte om, fast bara om jumpsuiten blev till en kortade variant.

BACK 2 SCHOOL


Är i skolan just nu. Har slöjd och gissa vad jag gjort i ungefär en timma nu? Absolut ingenting! Förutom lyssnat på musik och bloggat då, skönt att ha vikarie.

NELLY FURTADO - DO IT


RSS 2.0