SLUTA KLAGA

Åååh, finns inget värre än när folk klagar hela tiden. Dom bara klagar, klagar och klagar! Dom klagar på att dom har för lite pengar, inga rätta kläder att ta på sig, att skolans mat är äcklig .. Hur fan tror ni att barnen i dom fattiga länderna har det? Självklart, alla klagar ibland, men kan ni förstå att barnen i t.ex Afrika inte har något att klaga över eftersom dom inte har något?

 

Att folk klagar över skolmaten, ni borde skämmas! Vad får dom fattiga barnen äta, ha? Vad fan får dom äta? Vi äter mat på en dag som dom får på ett år! Om ens det .. Vi äter ju lite bättre mat så vill säga, men ni borde sluta klaga.

istället för att klaga så ska ni be för dom här människorna där ute som har det sämre än oss, som inte har tillräckligt med kläder eller mat, som inte går i skolan och som skickas ut i krig som barn!


Fotbollsplan?


Det värsta med att ha en stor panna måste väl ändå vara att det ser ut som en fotbollsplan på bilder (okej, i verkligheten också). Seriöst, titta hur stor den är? I alla fall, har suttit i två timmar och läst en skit bra bok, Berättelsen om Srebrenica, sjukt bra!


Det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att lägga mig i sängen och sova, det skönaste som finns. Ni får ha det så bra för jag har inget vettigt att säga, nu måste jag sova, godnatt!TODAYS - I WISH

Gjorde ett litet snabbt collage. Så här skulle jag vilja se ut idag, hittar ingen snygg army-jacka alltså .. Vart fan kan man hitta den perfekta? Måste ut och kriga så skulle vara glad om någon sa så snabbt som möjligt!

TAKE YOUR TIME AND READ

Gått och tänkt på en ganska konstig (okej inte konstig) sak som folk kanske aldrig tänker på? Nämligen det här med popularitet. Har gått och tänkt på det i flera år och jag vill verkligen få ut det? Varför, jag menar varför ska det finnas olika grupper? Det vill säga “dom populära”, “dom töntiga” och så vidare .. ?

 

Om vi tittar på tjejerna på min skola, “töntarna” och “dom populära”, vem tror ni får ett bättre jobb i framtiden? Nu menar jag inte att ALLA populära kommer få ett dåligt jobb, men det känns som att vissa tjejer bara bryr sig om killar, smink, pengar, kläder, utseende, och ja skiter i skolan helt enkelt?

Alla vet att skolan tar slut, så jag menar vad var det viktiga med att vara populär? Du har varit populär för helt enkelt ingenting och nu står du där utan någon bra utbildning, yeah you get it ..

 

Och vad är det för fel med “töntar”, seriöst nu människor? Jag går och lägger mig varje kväll med en liten klump i magen för att jag alltid kollat snett eller skrattat åt en tjej eller kille som är lite utstött, men jag bättrar på mig. Jag skäms inte för att säga hej eller prata med en person som kanske är lite annorlunda än mig själv!

Tänk själva, sätt er i en situation då någon skrattar åt dig konstant för att du inte har moderna kläder på dig, inte pratar tydligt .. Tro fan att den personen känner sig ledsen, kan inte folk få in det i sina huvuden?

Innerst inne vill ni krama den utstötta personen, prata med den och säga att allt kommer bli bra, men att göra det är en helt annan sak! Men, ni är rädda att själva bli utskrattade, kom igen nu eller?

 

Vi är alla människor som jag sagt flera gånger och vi lever bara en gång, så ta chansen och gör något som är bra istället för att tänka på vilka jävla kläder du ska ha på dig imorgon eller vilken dricka du ska köpa för att du ska supa ner dig imorgon på den där grymma festen!


Just nu

Skönt att foten börjar göra ont igen, blev raka vägen hem efter idrotten och stå på balansplattan. Inte för att det känns bättre direkt men för säkerhetsskull! Nu ska jag fortsätta att skriva om Bosnien kriget och sen blir det att duscha, orkar inte göra det nu haha, fräsch tjej ..

ALRIGHT, STOP

Okej, okej, var tvungen att göra en sista för idag, var inte den här lite cool eller? Nu ska jag titta klart på lite bloggar sen måste jag lägga mig, kram!

OM DET VAR VARMARE ..

Så här skulle jag vilja gå just nu, men om det var lite varmare! Snyggt eller hur?

New shoes by Scorett

'
Små snygga - Check, dödar min fot - Check! Kommer antagligen använda dom här till avslutningen men vi får ju se.

TRE FINA FRÅN F21


TORSDAGENS


Tur i oturen

Min bror plus några andra fick sina mobiltelefoner stulna under en match och min bror som är så himla snäll gav mig sin spotify premium, kärlek till dig! Imorgon ska jag ha sista nationella provet imorgon, i matte och jag ska sitta inne i ett rum med min bosniska lärare och Suad, hoppas det går lite bättre denna gången!

 

Med detta inlägg säger jag godnatt och lycka till imorgon ni som ska göra nationella!


The dress

Äntligen! Köpte en klänning som jag annars också kan ha, kanske när jag ska ut någonstans i Kroatien? Ska använda den här klänningen med en kavaj och jag är så glad att den inte är så himla lång utan exakt så som jag ville ha den. Den är ganska skrynklig på bilden såg jag nu ..

Vad kan detta vara?

'
Hoho, mitt paket har kommit!
I’m going crazy here, lite så kan man säga .. Ska diska och ni ska bara se hur mycket det är! Körde på mitt naturliga hår och orange läppstift idag, fast det var mammas så jag måste verkligen köpa ett, snyggt!

Oh happy day

Är väldigt happy happy idag! Vaknade halv nio men ändå kommer jag till skolan halv elva, hur lyckas jag!? Bor ungefär fem minuter från skolan .. Sitter här i mitt lockiga hår och är glad som sagt, vet ni varför? Jo för att min klänning kommer idag, WOHO!

I'm no beauty queen

En bild för några veckor sedan. Sitter och tittar på Two And A Half Men med Angelo och ska snart lägga mig och förbereda mig för en jobbig dag i skolan imorgon, hatar måndagar!

Nelly dot com - Love it

Fri frakt och fria returer ända till den 31/7! Älskar verkligen den här bikinin, tror jag ska slå till och köpa den, eller jag måste göra det!

Buona sera

Hej lockigt hår och finne på näsan och hej felvänd bild, life is good! Tänkte ta och kolla lite hotell och så helt ensam nu och Angelo ska beställa en pizza, han vill antagligen inte beställa en till mig eftersom jag inte ville gå dit .. Ni får ha det bra mina puddingar, vi hörs!

CAN YOU PLEASE EXPLAIN TO ME ..

Why these jeans are p-e-r-f-e-c-t? I seriously want them, more than anything in this world right now! Eller inte, nästan bara ..

I'm a barbie girl

Inte direkt ..

Skopunkten

Snyggt till ett par slitna jeansshorts! Från skopunkten.

COME TO MAMA

Perfection, från Runwaydreamz!

DAGENS

Snygga strumpor .. Alltså någon som vet vad man kan träna för att låren inte ska sitta ihop!? Så himla fult, men får väl acceptera det helt enkelt, blev född så här. Såg i alla fall ut så här igår, dock kallt men det sket jag i.

Off to Skärhamn

Vi hörs imorgon, kram!

DAGENS


Snyggt, kolla min hand där nere .. Lyssnar på “How low” och tänker på Thecomputernerd01 när jag och Emma lyssnade på hans låtar hela tiden, snacka om att sakna förra sommaren! Men denna sommaren kommer lätt bli den bästa! Hoppas jag i alla fall.


WANTIES

Lite basic nu till vår/sommar, helst den korall t-shirten! Nu måste jag plugga fellas, hörs imorgon eller senare. Kramar till alla!

RSS 2.0